Yhdistyksen nimikkotuotteet

Seuraavat tuotteet ovat myytävänä. Tilataksesi täytä määrä ja yhteystiedot sekä paina ”lähetä”-nappia.

Juoppo-Eevan tuoppi ja kämmenkippo

Keramiikkatuopissa on elintarvikekelpoinen, väritön lasite, vetoisuus n. 0,3–0,5 l, hinta 12 €. Juoppo-Eevan kämmenkippo samasta materiaalista, vetoisuus n. 0,1 l, hinta 6 €. Kyljessä Hämeen keskiaikamarkkinoiden oma Ilves-logollinen leima. Astiat on keskiaikamarkkinoille suunnitellut ja valmistanut hattulalainen keraamikko Piela Auvinen. Rikkoutumisvaaran vuoksi näillä tuotteilla ei ole toimitusmyyntiä, myynti markkinoiden aikana infoteltasta tai toimitilalta.

Kysy lisää Puh. 040 865 5915.

Peto-koru

Hattulalaisen Liisa Vanhatalon suunnittelema koru on patinoitua tinaa ja mukaan tulee nahkanauha. Riipus on kokoa 6 x 7 cm. Hinta on 25 euroa + postikulut.

Omapostimerkit

Omapostimerkki tapahtuman logolla tai ritari-kuvalla 2 e/kpl + postikulut.

Lukumäärä (Logo-merkki)

Lukumäärä (Ritari-merkki)

Keskiaikaiset postikortit

Korttisarja 5 korttia, joista 2 kpl A5-kokoa ja 3 kpl A6-kokoista. 7 e + postikulut.

Tekstattu kirjekuori + omapostimerkki

Tekstattu osoite kirjekuoreen tai korttiin; omapostimerkillä varustettu kuori/kortti, joka lähetetään käsintekstattuna haluamaasi osoitteeseen, 6 €.

Tekstattava osoite

TILAAJAN TIEDOT

Nimi (pakollinen)

Osoite (pakollinen)