Lisätietoa esiintyjistä

Vuoden 2017 vahvistetut esiintyjät (lista kasvaa ja vahvistuu alati)

 

Vuoden 2017 ohjelmassa 

Alla näet vahvistetut esiintyjät. Listaa täydennetään jatkuvasti kevään aikana. Ohjelma-aikataulu myös julkaistaan ja päivitetään kevään ja kesän aikana. Seuraa sivujamme! Järjestäjänä pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Alasin ry

Alasin ry on historian elävöittämistä harrastava yhdistys. Yhdistyksen toiminta ulottuu liveroolipelien järjestämisestä ja pelaamisesta erilaisiin tapahtumiin, kuten lapsille järjestettyihin muinaissuomalaisen ajan seikkailuihin ja keskiaikamarkkinoiden katapulttiammuntaan. Alasimen pisteellä voit tutustua yhdistyksen projekteihin, esimerkiksi pukujen ja katapultin valmistukseen.

Alasin ry:n kotisivu

 

Jussi Heikelä

Jussi Heikelä on tunnettu viihteen ja median tekijä. Elokuva- ja tv-tuotannoista aloittanut Heikelä on toiminut tuottajana, käsikirjoittajana, ohjaajana, toimittajana ja juontajana. Ja nyt: Heikelä juontaa suuren viikinkitaistelun lauantaina 19.8. Vanajaveden äärellä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopiston lauantaina 19.8. järjestämä Häme-seminaari linnalla: tänä vuonna teemana ”Hämeen pyhät ja pakanat”. Lisätietoa Kesäyliopiston sivuilta!

 

Suuri viikinkitaistelu 

Yhtenä pääohjelmanumerona on vuonna 2016 huippusuosion saanut, yli 60 viikinkitaistelijan juonnettu taistelunäytös. Taistelussa on mukana monta eri harrastaja- ja esiintyjäryhmää, mm. Faravidin Sudet ja Vanajan Sudet. Taistelu käydään lauantaina ja sen juontaa Jussi Heikelä.

 

Turisas

Lauantai-iltana nousee Linnanpuiston lavalle järkälemäinen spektaakkeli: Turisas! 

Turnajaiset

Hevosturnajaisryhmä tulee tänä vuonna Puolasta ja kantaa nimeä Herttuan Joukko. Ryhmä esiintyy Perjantai-illan Säädyttömien yössä, lauantaina ja sunnuntaina.

 

Virna

VIRNA on Sibelius-opiston yhtye Hämeenlinnasta. Virnan instrumentteja ovat jouhikko, pienkanteleet, nokkahuilu ja laulu. Ohjelmistossa on kansanmusiikkia ja vanhaa musiikkia Suomesta, Pohjoismaista, Walesista ja muualta Euroopasta.

 

Share