Myyjät

Myyjäksi

Hämeen keskiaikafestivaali järjestetään taas elokuussa, 16.–20.8.2017, paikkana Linnanpuisto ja Eino Leinon puisto, Hämeenlinna. Tapahtumamme täyttää tänä vuonna 20 vuotta, ja sen kunniaksi pidennämme festivaalin tapahtuma-aikaa. Jo keskiviikkona 16.8. mm. kuullaan kirkkomusiikkia Vanajan kirkossa, ja torstaina 17.8. käynnistetään markkinat Linnanpuistossa ja linnan ympäristössä. Perjantai muuttuu maksulliseksi, ja torstaina festivaalialueelle on vapaa pääsy edellisvuosien perjantain tapaan n. klo 14–20. Torstai-aamupäivä on varattu kojujen pystytykseen. Voit saapua rakentamaan jo keskiviikkoiltana, mutta kerrothan siitä hakemuksen lisätiedoissa.

Koska tapahtuma-aika pitenee, myös kulurakenne ja sitä myötä hinnoittelu hieman muuttuu, sekä asiakkaille että teille kauppiaille. Jos teidän ei ole mahdollista osallistua kaikkien neljän markkinapäivän (to–su) ajaksi tapahtumaan, toivomme siitä teiltä tietoa mahdollisimman pian.

Aluetta rakennetaan keskiviikkona 16.8. ja 17.8. Autoilla ajo alueelle on mahdollista vain kuorman ripeää lastausta tai purkua varten to klo 08:00–13:00 ja pe-la-su -aamuina klo 07:00–09:00 sekä sunnuntaina klo 17:00 jälkeen. Tapahtuma-alue avataan yleisölle torstaina klo 14, jonka jälkeen alueelle ei saa ajaa turvallisuussyistä henkilö- tai kuorma-autolla. 

Tapahtuman osoite on Kustaa III:n katu 6, Hämeenlinna.

Koordinaatit (WGS 84)
N 61º 0.092′ E 24º 27.398′

Tapahtuma avoinna

 • To 17.8. klo 14–20 vapaa pääsy festivaalialueelle (alueen museoihin ovat myynnissä omat liput).
  • To-iltana myös etkoklubi Pub Albertin Kellarissa, os. Kirkkorinne 2, esiintyy Larkspur ja Aeldwine. Vapaa pääsy.
 • Pe 18.8. klo 10–18 pääsymaksu alueelle 2 €, liput vain porteilta, (alueen museoihin ovat myynnissä omat liput)
 • Perjantai-iltana 18.8. n. klo 19 Säädyttömien yön Tuliturnajaiset Museo Militarian kentällä ja pidot Linnanpuistossa päälavan tuntumassa n. klo 20 alkaen. Pitolippuun kuuluu sisäänpääsy tuliturnajaisiin, nimikoimaton istumapaikka pidoissa, pitoillallinen ja illan ohjelma.
 • Lauantaina 19.8. klo 10–24, ohjelmassa mm. hevosturnajaiset ja suuri viikinkitaistelu. Viikinkien taistelun juontaa Jussi Heikelä.
  • 19.8. lauantai-illan pääesiintyjä on Suomessa harvoin nähty Turisas!
 • Sunnuntaina festivaali avoinna klo 10–17. Ohjelmassa mm. hevosturnajaiset, runsas musiikkitarjonta ja Kakarain kauppapyhä.

Lauantain ja sunnuntain aikana alueen museoihin eli Museo Militariaan, Vankilamuseoon ja linnaan pääsee festivaalirannekkeella. Myös kaupunginmuseon kohteet eli Museo Skogster, Palanderin talo ja Sibeliuksen syntymäkoti keskikaupungilla tarjoavat vapaan pääsyn rannekkeen hankkineille.

Pysäköinti

Mikäli tulet tapahtumaan omalla autolla, ota huomioon, että tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä on varsin rajallisesti pysäköintitilaa.

Pysäköintipaikoille opastavat markkina-alueen lähistöllä liikenteenohjaajat. Enemmän pysäköintitilaa on esimerkiksi pienen kävelymatkan päässä tapahtuma-alueesta pohjoiseen, Kaupunginpuistossa. Klikkaa alla olevaa linkkiä nähdäksesi Kaupunginpuiston pysäköintipaikat kartalla:

Kaupunginpuistossa

Lisää pysäköintitilaa löytyy Kaivoparkista, (osoitteessa Kaivokatu 13) sekä Keinuparkista (osoitteessa Talaskuja 2). Pysäköinti maksetaan jälkikäteen pysäköintitalon automaattikassoilla. Maksun voi suorittaa kolikoilla, seteleillä, pankkikorteilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Molemmat pysäköintitalot sijaitsevat kävelymatkan päässä Linnanpuiston alueelta. Lisätietoja Kaivoparkista ja Keinuparkista löytyy alla olevan linkin takaa:

Hämeenlinnan pysäköinnin kotisivu

Esteetön pysäköinti

Esteetön pysäköinti (pyörätuolitunnuksella) on sijoitettu tapahtuma-alueen länsilaitaan, ns. Linnankioskin tienoolle. Ajosuunta on Tampereentien suunnasta, josta pysäköinninohjaajat ohjaavat paikalle.

Caravan-paikat, esiintyjät ja kauppiaat

Esiintyjät ja kauppiaat, pysäköintiohjeet myös infosta päälavan tuntumasta!
Etsitkö majoitusta tapahtuman ajaksi? Aulanko Outdoors tarjoaa edullista mökkimajoitusta. Hinnat ja muut lisätiedot allaolevista linkeistä:

Retkeilymökkien HINNAT ja lisäpalvelut 2017 & tilojen vuokrausehdot

Huomaathan, että alueelle ei saa tuoda eläimiä, lukuun ottamatta opaskoiria ja erikseen sovittuja kauppiaskoiria.

Tutustu osallistumisehtoihin alla. Hakemuksen palauttamalla sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Hakemukset sekä ilmottautuminen yöpyjäksi alueella tehdään sähköisinä ja linkit niihin löytyvät osallistumisehtojen alta.

Hämeen keskiaikafestivaalin 2017 yleiset osallistumisehdot

 1. Kauppiaat, kauppatavara, muut osallistujat

Myytävien tuotteiden tulee olla keskiajan henkeen sopivia: käsitöitä, taidetta, luonnontuotteita, luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita sekä elintarvikkeita. Muut tuotteet sopimuksen mukaan. Tapahtuman henkeen ei käy esim. myydä muovituotteita, eikä tuotteita sovi pakata muoviin. Kojun sadesuojauksessa on sallittua käyttää nykyaikaisia materiaaleja, mutta ne eivät saa näkyä. Kauppiaan kannattaa varata omia sadesuojausmateriaaleja.

Kauppiaiden, käsityöläisten ja esiintyjien on noudatettava pukeutumisessaan ja esillepanossa keskiaika-teemaa (esim. jos käyttää modernia myyntitelttaa tms., kaikki metalliprofiilit ja muovipinnat on peitettävä ja naamioitava teemaan sopiviksi. Kauppiaan tulee ehdottomasti noudattaa ennakkoon ilmoittamaansa ja järjestäjän hyväksymää tuotevalikoimaa.

Järjestäjällä on oikeus olla hyväksymättä tapahtuman henkeen sopimattomia kauppiaita sekä rajoittaa myyjien ja tuotteiden määrää.

Leiriläiseksi hakeminen tapahtuu omalla lomakkeellaan, ks. internet-sivuiltamme osio “Leiriläiseksi”. Leiriytymisestä annetaan erilliset lisäohjeet, mutta kohta 2. “Kauppiaaksi hakeminen ja maksuehdot” pois lukien nämä osallistumisehdot koskevat kaikkia osallistujia.

 

 1. Kauppiaaksi hakeminen ja maksuehdot

Päivätty hakulomake, valokuvat myyjästä, tuotteista ja kojusta sekä muut mahdolliset liitteet on palautettava 15.5.2017 mennessä. Järjestäjä kirjoittaa laskun hakulomakkeessa annettujen tietojen perusteella. HUOM! Laskutusosoite on pakollinen tieto. Paikkamaksu on maksettava laskun tietoja käyttäen pankkiin eräpäivään mennessä. Viivästyskorko on 10 %. Myyntipaikka varmistuu vasta paikkamaksun suoritettuasi, ja järjestäjä määrää paikan sijainnin. Toiveita pyritään huomioimaan olosuhteiden salliessa. Käteismaksusta peritään 10 € käsittelykuluja. 15.7.2017 jälkeen tehtyihin jälkivarauksiin tulee 20 € korotus. Myyntihintoihin lisätään alv. 24 %.

 

 1. Peruutukset

Mikäli myyjä peruu markkinoille tulonsa kirjallisesti yli kaksi (2) viikkoa ennen markkinoita, palautetaan suoritetusta maksusta 75 %. Yli viikkoa ennen markkinoita tapahtuvista peruutuksista palautetaan puolet maksusta. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista ei maksua palauteta lainkaan.

Jos myyntipaikan varannut ei ota paikkaa haltuunsa ennen myyntiajan alkua, menettää hän oikeuden paikkaan, mutta on silti velvollinen maksamaan kaikki erääntyneet maksut täysimääräisinä.

 

 1. Paloturvallisuus

 Linnanpuiston alueella ei saa käyttää avotulta muualla kuin järjestäjän osoittamissa kohdissa, palamattomalla alustalla. Jokaisella tulisijaa suunnittelevalla henkilöllä/ telttakunnalla on oltava mukana oma tarkastettu ja toimiva, riittävä ensisammutusvälineistö, eli sammutuspeite, sammutin sekä siitä kertova kyltti. Näytteilleasettaja vastaa omista rakenteistaan ja somisteistaan sekä niiden turvallisuudesta. Ilmoita tulisijasta etukäteen ja laadi turvallisuussuunnitelma. Nurmea on suojattava kulottumiselta lämpökilvin ja kastelemalla.

Elintarvikemyyjien on ilmoitettava myös kaasupullot ja muut palavat aineet ennakkoon hakulomakkeella ja täydennettävä tiedot 15.7. mennessä, jos ne jostain syystä muuttuvat hakuajan umpeutumisen tai hakemuksen jättämisen jälkeen. Lisätiedot lähetetään suoraan osoitteeseen keskiaikatori@gmail.com. Älä täytä nettihakulomaketta uudelleen! Muista tarkentaa sähköpostiviesti nimelläsi ja yrityksesi nimellä.

 

 1. Luvat ja ilmoitukset

 Järjestäjä hankkii tapahtumalle kaikki normaalituotteiden myynnissä ja muussa tapahtumatoiminnassa tarvittavat luvat. Elintarvikemyynti, ks. seuraava.

 

 1. Elintarvikemyynti

 Myynti on järjestettävä voimassaolevan elintarvikelainsäädännön mukaisesti. Kukin elintarvikemyyjä vastaa toimintansa ilmoittamisesta Hämeenlinnan kaupungin elintarvikevalvonnalle linkistä löytyvien ohjeiden mukaan. Muussa tapauksessa järjestäjällä ja terveysviranomaisella on oikeus estää myynti.

Ruokaa paikan päällä valmistavien kauppiaiden on kerättävä asianmukaisesti talteen mm. paistinrasva, sitä ei saa päästää maahan eikä nurmelle. Nurmea on myös suojattava palamiselta ja kulottumiselta lämpökilvin ja kastelemalla.

Järjestäjä vaatii luonnonmukaisten ja/tai puu-/paperipohjaisten annospakkausten ja aterinten käyttöä muovisten sijaan.

 

 1. Sähkö ja kaasu

Sähköä toimitetaan VAIN ELINTARVIKEKAUPPIAILLE vain kylmälaitteisiin ja ruuanvalmistukseen. Sähkö- ja kaasulaiteilmoitukseen on kirjattava yksityiskohtaisesti sähkölaitteet ja niiden käyttöjännite sekä teho. Myyntipaikalla saa olla kerralla korkeintaan 25 kg nestekaasua, kaikki pullot kiinnitettynä kulutuslaitteeseen. Kaasun käytöstä ohjeistetaan lähempänä tarkemmin. HUOM! Sähkö toimitetaan ilmoituksen mukaan ja sähkömaksu veloitetaan paikkamaksun yhteydessä. Ilmoita myös kylmälaiteautojen tai -konttien sähköntarve. Huomaa että kaikille ei välttämättä voida taata sähköä, ja järjestäjä määrää myös autojen ja konttien sijoittelun.

Omat nimikoidut, ulkokäyttöön tarkoitetut ja hyväksytyt jatkojohdot helpottavat sähkönjakelua. Sisäkäyttöön sopivat, ns. ”valkoiset jatkojohdot” ovat kiellettyjä. Näytteilleasettaja vastaa omien sähkölaitteiden turvallisuudesta ja soveltuvuudesta. Tapahtuman luonteen vuoksi vain elintarvikemyyjille toimitetaan sähköä.

 

 1. Vakuutukset ja turvallisuus

Järjestäjällä on järjestäjän laitteista kolmannelle osapuolelle aiheutuvat vahingot korvaava vastuuvakuutus. Myyjät vastaavat itse omalle kalustolleen, muille myyjille tai yleisölle aiheuttamistaan vahingoista. Myyjien on tarpeen mukaan hankittava vastuu- ym. vakuutukset omalle osastolleen.

Alueelle on järjestetty liikenteenohjaus ja järjestyksenvalvonta tapahtuman aukioloaikoina, sekä yövartiointi ja -järjestyksenvalvonta to klo 20 ja su klo 9 välisenä aikana. Järjestäjä vastaa tapahtuma-alueen yövartioinnista. Järjestäjä ei kuitenkaan vastaa tapahtuma-alueelle jätetystä omaisuudesta eikä kauppiaiden omien kylmälaitteiden toimivuudesta tai mahdollisen sähkökatkon aiheuttamasta vahingosta.

 

 1. Jätehuolto

Myyjän on vietävä kaikki jätteet lajiteltuina jäteastioihin tai otettava jätteet paikalta poistuessaan mukaansa. Jokainen huolehtii alueensa siisteydestä koko tapahtuman ajan. Paikkansa siivoamatta jättäneeltä peritään 90 e siivousmaksu.

HUOM! Ruoka-annoksia myyvien on tapahtuman alussa lunastettava järjestäjältä vuokralle nimikoidut jäteastiat ja kuljetettava ne päivittäin tyhjennettäviksi ennalta määrättyihin paikkoihin.

 

 1. Logistiikka ja ajoneuvot

 Autoilla ajo alueelle on mahdollista vain kuorman ripeää lastausta tai purkua varten to klo 08:00–13:00 ja pe-la-su -aamuina klo 07:00–09:00 sekä sunnuntaina klo 17:00 jälkeen. Ajoneuvojen on poistuttava alueelta viimeistään puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Tapahtuman aikana tavaratäydennykset on pyrittävä hoitamaan muilla keinoin, esim. käsikärryillä, hankkimalla kantoapua tms. Järjestäjältä on mahdollista hyvissä ajoin ENNAKKOON tiedustella ao. palveluita pientä järjestelymaksua vastaan.

Pysäköinnistä annetaan lisäohjeita ennen tapahtumaa. HUOM! Pysäköintipaikkoja ja -lupia on järjestäjän puolesta rajoitetusti, sillä sijaitsemme keskikaupungilla. Auton ajaminen, kääntäminen ja pysäköiminen nurmikolla on ehdottomasti kielletty maksuseuraamuksen uhalla.

 

 1. Eläimet

Muut kuin esiintyjien ohjelmaan kuuluvat eläimet on kielletty alueella yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi. Poikkeuksen tähän tekevät tehtävissä olevat opas- ja avustajakoirat.

 

 1. Yleisiä ehtoja

Hämeen keskiaikamarkkinoille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä osanottoehtoja ja tapahtuman järjestäjän ja turvallisuusjohdon antamia lisäohjeita.

Nurmikon tärveleminen esim. autolla, nuotiopaikan kaivaminen tai suurempien rakenteiden jälkien siivoamatta jättäminen on kielletty maksuseuraamuksen ja myöhemmän osallistumiskiellon uhalla.

Myyjien ja esiintyjien on noudatettava Suomen lakia ja viranomaisten elinkeinon harjoittamisesta ja verotuksesta antamia määräyksiä.

Yörauha klo 24:00–7:00, huomioitava alueella yöpyviä ja vältettävä metelöintiä ja muuta häiriön aiheuttamista.

Suoritus- ja lainkäyttöpaikkana pidetään molemminpuolisesti Hämeenlinnan kaupunkia. Ylivoimaisen esteen sattuessa tapahtuman järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tapahtuman siirtämiseen tai peruuttamiseen. Hämeen keskiaikatapahtumat oy ei ole korvausvelvollinen esim. mahdollisen pandemian takia peruutetun tapahtuman aiheuttamista kuluista.

Myyntipaikkojen hinnat:

 

Myyntipaikkojen hinnat määräytyvät koon mukaan. Osallistumisaika taas vaikuttaa paikan sijoitteluun siten, että kaikkina neljänä (4) päivänä (to–su) osallistuvat pyritään sijoittamaan yhtenäisiin kokoonpanoihin, ja kolmena päivänä tai sen alle osallistuvat siten, että ao. paikan ollessa tyhjä tai rakenteilla/purussa se ei vaikuta kokonaisuuteen heikentävästi.

 

Huomaathan, että kauppapaikkojen rannekemääriä saatetaan rajoittaa myyntialueen koon mukaan tai muulla perusteella.

• järjestäjän pöytäpaikka 210,80 €, sisältää katoksellisen pöydän.

• 2 x 2 metriä 235,60 €, 4 m2 myyntiala omalle teltalle, kojulle tms.

• 3 x 3 metriä 260,40 €, 9 m2 myyntiala omalle teltalle, kojulle tms.

• 4 x 4 metriä 310 €, 16 m2 myyntiala omalle teltalle, kojulle tms.

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Paikkakartta (tilanne 18.8.2017)

 

 

Päivitys 18.8.2017

Hämeen keskiaikafestivaalin kauppiaat Armon Vuonna 2017

 

Pyhän Antoniuksen alue

A 05    Femix Oy /Suvisointu

A 06    Tryzna
Pyhän Benedictuksen alue

B          Suomalaiset Sepät
Pyhän Cecilian alue

C 04    Manosun

C 05    Navakka

C 06    Andres Auväärt

C 07    Maire Seutu Tmi

C 08    Kas! Design

C 09    Stone A-korut

C 10    Katrin tuunaukset

C 13    Helmiina Design

C 14    Janron

C 15    Paperihuone ry

C 16    Kukkian kädentaitajat

C 17    Lainahöyhenet
Pyhän Dominicuksen alue

D 01    A. Asplund

D 02    Asplund Risto

D 03    Asplund Niklas

D 04    Saaremaine

D 07    Asmara Herkkushop

D 09    Partiolippukunta Kostian Kahlaajat ry
Pyhän Erasmuksen alue

E 01     Finlandia Art

E 08     Haminan Rautaukko

E 09     Irman langat

E 11     KarMia

E 12     Lehtonen Veikko

E 13     Huovuksissa ja Letittäjä

E 15     Pata-Noita

E 16     Vitolds Vize

E 17     Kivihiisi & Mustarauta

E 20     Viikin Paja

E 21     Aira Tuomala

E 23     Laukaan Tupaswilla

E 24     Ukon Vacka

E 26     Mystikko Alexander XIII
Pyhän Filomenan alue

F 04     MR-ruokapalvelut

F 07     Artiikki

F 08     Susi-tarpojavartio Jaarlin Pojista


Pyhän Genesiuksen alue

G 01    Cezar ”Sweet Secrets of the New World”

G 02    Greenrose Faire

G 03    Tryzna
Pyhän Henrikin alue

H 02    Nomad Art

H 03    Mirimart

H 04    Hakko Production

H 05    Puoskari / Välskäri

H 06    Raudikko Ruuna

H 07    Liedes / Pelkonen

H 08    Taverna Haxen

H 08    Hämeenlinnan Pohjola-Norden ry

H 09    Jariart

H 10    Kuninkaan kellari

H 13    Hämeenlinnan Lapsi- ja Nuorisokuorojen Tuki ry

H 14    Nordic Brasserie

Pyhän Ignatiuksen alue

I 01      Saravila

I 02      Lyster Team

I 03      KristiinaDesign

I 04      Re-Do

I 05      Sipuseiska

I 06      Hiekkakakku

I 07      Babadum puoti

I 08      Anna Enne Ateljee

I 09      Vuonue ja viipsinpuu

I 10      Carita Cosmetica

I 11      Kynttilähuone

I 12               Yrttisaippua R. Sarlin

I 13               Vladymyr Vladymyrov

I 14      Lihajalostamo K. Müller

I 16      Miran ja Pihlan sekatavarapuoti

I 17      Andris Dreimanis

I 18      Juliaanan paja

I 19      Tmi Sanna Pekkanen

I 21      Rumpu-ukko

I 23      Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

I 24      Lepizsàn Manufactura

 

 

Pyhän Jaakobin alue

J 01      Saippuaenkelit

J 02      Stengården

J 03      Tiensuu Erkki

J 04      Taberna Vagantis

J 06      Seppä Tervarauta

J 08      Black Clothing Hiiden

J 14      Töitä & Tekijöitä

J 10      EtnoArt

J 13               Emil Lindfors Koruntekijä

J 14      Töitä & Tekijöitä

J 15      Kirjailija Ketomäki & Hedebyn Gytan viikinkivaatteet

J 16      Hopeapajun korut / Aarnia

 

Pyhän Katariinan alue

K 01    Hemmo Selkälä ja Georg Stubb

K 03    Esko Huhtakangas

K 04    Haltijatontut Ceramic Sirpale

K 05    Piret Mikk

K 06    Käsinetori

K 07    Helena Hugg

K 08    Siputikki

K 09    Korumetsä

K 10    Puunlumoissa

K 11    Aito käsityö Janina Hurkala

K 12    Carla country cottage

K 13    Nea Design

K 14    Kristiina Keramiikka

K 15    Maia S.

K 16    St. Elisabeth Convent

K 17    PIU tekstiili

K 20    Tmi Tuula Häyhänen

K 21    Tmi Riitta Väärämäki

K 22    Parantajat

K 23    Pirjo Blomster

K 24    Koskenpään Herkku

K 26    Katinalan lihakauppa

K 27    Wanainmaan bofferiharrastajat
Pyhän Martin alue

M 01    Kelttikorut 925

M 02    Esoteeriset alkemistit ry

M 03    Femix Oy /Suvisointu

M 04    J. Parikka

M 05    Bindelle

M 07    Alasin ry:n katapultti

 

Pyhän Nikolauksen alue

N 01    Michael Andrews

N 03    Niina Pinni

N 04    Kuokantalo

N 06    Puustikki & TuoniCoru

N 08    Taverna Haxen
Pyhän Olavin alue

O 01    Gungnir

O 02    Takomo Alkutuli

O 05    Odin´s Spear

O 06    Tulinael

O 07    Wästikivi

O 08    Mehtiäiset

O 09    Päivin Öin

O 10    Salakirjat

O 11    Ormslingan

O 12    Sepän Galleria

O 13    Rautaharakat

O 14    Quadrex

O 15    Eviteh

O 16    Cathill Knives

O 17    PianKera

O 18    Etnostiil

O 19    Pekka ja Kaija Ay

O 20    Hallapuu

O 21    Lizard Art

O 22    Mõisakeramika

O 23    Nordic Tales

O 24    Alnilam

O 25    Tippet.fi

O 26    Takomo Hukkarauta

O 27    Gripping Beast

O 28    Kurjennokka ja Tatuata

O 29    Värjärikilta

 

Pyhän Tuomaksen alue

T 01     Härkäpään Saht Buar

T 02     Suomen Meriruokakeittiö

T 04     Quadrex

T 05     Avail Group

T 06     Ajan Koru

T 07     Bard & Jester

T 08     Kaarnalaiva

T 09     Loitsukioski

T 10     Helmiprinsessa

T 11     Fuengicon

T 12     Jäälasikukka

T 13     Antikvariaatti Toinen Luku

T 14     Ruusu & Rosmariini

 

Eteläinen vallipiha      Linnan ravintolat

Tampereentien varrella          Dolce Amore

Militaria                      Militarian ravintola

 

Kauppiaaksi hakeminen on tältä vuodelta päättynyt!

 

Myyjien ilmottautuminen yöpyjiksi keskiaikafestivaalille 2017

Lataa Turvallisuussuunnitelmalomake tästä linkistä!

Eikö sähköisen hakemuksen täyttäminen onnistu?
Lataa tuotteistosi edellyttämä hakemus-pdf allaolevista linkeistä, täytä ja palauta osoitteella

Hämeen keskiaikatapahtumat oy
Hämeenlinnan keskiaikayhdistys ry
Toimisto ja puvusto
Kustaa III katu
13100 Hämeenlinna

tai sähköpostitse keskiaikatori(at)gmail.com

 

Caravan-paikat, esiintyjät ja kauppiaat

Esiintyjät ja kauppiaat, pysäköintiohjeet myös infosta päälavan tuntumasta!
Etsitkö majoitusta tapahtuman ajaksi? Aulanko Outdoors tarjoaa edullista mökkimajoitusta. Hinnat ja muut lisätiedot allaolevista linkeistä:

Retkeilymökkien HINNAT ja lisäpalvelut 2017 & tilojen vuokrausehdot

Huomaathan, että alueelle ei saa tuoda eläimiä, lukuun ottamatta opaskoiria.

Share