Ilmoittaudu talkoisiin nyt!

Posted by on 19-07-2017 in Uutiset | 2 comments

Haluaisitko osallistua Suomen suurimman keskiaikafestivaalin järjestämiseen?
Ilmoittaudu talkoolaiseksi NYT! Meiltä löytyy jokaiselle jotain, somistuksesta siivoukseen ja lasten leikittämisestä aitojen pystyttämiseen.
Saat talkoita vastaan vapaan pääsyn tapahtumaamme, lainaksi keskiaikaiset kuteet, murua rinnan alle ja vaikka mitä muuta!

PS. Aloitin itsekin talkoolaisena 5 vuotta sitten, ihanan roskavoutimme apulaisena! ❤️
Mukavaa loppuviikkoa festivaalitoimistolta toivottaa Kirjuri Karoliina

Share

2 Comments

 1. Hei!
  Voiko teille tulla kauempaakin? Asun Lappeenrannassa ja tarvitsisin siis jonkinlaisen paikan, johon kallistaa ruhoni, kun väsy yllättää. Tulisin omalla autolla paikalle ja siinä kulkee mukana kyllä patjat sun muut, mutta telttaa en valitettavasti omista.

  Olen 54-vuotias ja kokemusta on monenlaisista töistä elämän varrelta, myös vapaaehtoistyöstä. Viimeksi viime kesänä olin täällä Lappeenrannassa HC-festissä kuskaamassa ihmisiä ja ruokaa sekä narikassa ja infopisteellä, missä milloinkin tarvittiin eniten.

  Ammatiltani olen englannin kielen kääntäjä, mutta nyt eläkkeellä.

  En välttämättä ole vahvarakenteisin aitojen pystyttäjä, mutta tulisin mielelläni vaikka lapsia leikittämään ja roskia siivoamaan. Somistaminenkin käy, jos saan ohjeet, mihin mitäkin on tarkoitus asetella. 🙂 Oma muinaispuvun jäljitelmäkin löytyy, kun olen parina vuonna käynyt täällä Imatralla järjestetyissä Kuninkaan pidoissa – tosin vain vieraana.

  • Moikka Tuula!

   Meille tulee talkoolaisia ympäri Suomen, eli olet lämpimästi tervetullut mukaan! Otahan yhteyttä talkoovoutiimme Reine Austiniin, gsm 050 461 3202 ja reine.austin(a)pp2.inet.fi, niin saadaan järjesteltyä käytännön asiat kuntoon 🙂

   Lämpimin terveisin keskiaikatoimistolta,
   Karoliina Kirjuri

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *