Hahmopaja vol. 2!

Posted by on 04-05-2017 in Uutiset | 0 comments

Haluatko luoda itsellesi keskiaikaisen identiteetin? Oletko kiinnostunut historian elävöittämisestä tapahtumissa tai yksityistilaisuuksissa? Toisessa hahmopajassa 10.5. klo 17–19 tutustutaan edelleen toisiimme, paikalle saapuviin hahmoihin, otetaan ja annetaan vinkkejä ja tehdään harjoituksia. Päästään rakentelemaan runkoa omalle hahmolle tai tuunaamaan vanhaa. Draamallista puolta ohjaa kulttuurituotannon opiskelija AMK Karoliina Kauhanen. Kokoonnumme tällä kertaa yhteistyökumppanimme luona, Luotsin Pukuvuokraamossa, osoitteessa PAROLANTIE 66, 13130 HÄMEENLINNA. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat osallistujat! Ennakkoilmottautuminen Sannille tekstarilla numeroon 040 865 5915 tai meilillä postiakeskiajalta@gmail.com

Miltä näyttää, tuoksuu, tuntuu tai kuulostaa keskiaikainen leipuri…? Ideoita ensimmäisestä hahmopajasta.

Share

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *