Hämeenlinnan markkinoiden myynti- ja leiripaikat ovat täynnä vuodelle 2016

Posted by on 15-08-2016 in Uutiset | 6 comments

Hupskeikkaa, olemme saaneet varauskirjat täyteen! Hämeen keskiaikamarkkinoiden joka ikinen myyntikoju ja telttapaikka on täynnä. Puistoalue on siis pullollaan keskiaikaväkeä, telttoja ja kojuja, pöytiä ja pytinkejä.

Kiitos kaikille etukäteen ilmoittautuneille myyjille ja leiriläisille! Perjantaina on ilo avata portit yleisölle ja toivottaa heidät tervetulleeksi.

Emme valitettavasti voi enää ottaa sisään enempää myyjiä saati leiriläisiä. Tiedossa on siis upea tapahtuma, jossa käytämme ja täytämme puiston jokaisen nurkan.

Jos jäit ilman myyntipaikkaa tai leiripaikkaa, olet toki tervetullut markkinavieraaksi. Ensi vuonna pystymme toivottavasti laajentamaan aluetta, jotta kaikki halukkaat mahtuvat mukaan.

Share

6 Comments

 1. Saammeko sähköpostiin tms. varmistuksen leiriin pääsystä?

  • Jokaiselle leiriin ilmoittautuneelle on jo lähtenyt sähköposti. Jos et ole saanut omaasi, pistä viestiä minulle numeroon 050 576 7632, niin selvitetään asiaa. Liitä viestiin koko nimesi, niin osaan etsiä tietoja leirirekisteristä.

   • Kyseisestä numerosta ei vastaa kukaan.

    • Koetapa uudelleen. 🙂 Olin töissä, joten en pystynyt vastaamaan. En voi valitettavasti myöskään soittaa takaisin, koska tulleita puheluita on niin monta. Voit laittaa myös tekstiviestin.

     • Hommat kunnossa! Kiitos paljon 🙂

     • Hieno juttu, että asia järjestyi. 🙂 Tervetuloa mukaan!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *